7.10.2013

Voi-salviapasta

Älä arvostele mun illallista-kokkaukset jatkuvat, ja koska alkuruoka oli monivaiheinen ja aikaavievä, halusin että pääruoka valmistuu nopeasti kun vieraat istuvat jo pöydässä. Raaka-aineena oli siis salvia ja ajatukset veivät hyvin nopeasti voi-salviapastaan. Tämä on nopea ja vaatii vain muutaman raaka-aineen, mutta kannattaa sitten katsoa, että voi on oikeaa ja pasta maukasta. Meillä oli Pastafactoryn tagliatelle, joka on hieman kalliimpaa kuin perusbarilla, mutta voittaa maussa kaiken takaisin.


Näin:

Pastaa
Voita
Salviaa
Suolaa
Pippuria
Parmesania

Keitä pasta hyvin suolatussa vedessä al denteksi. Tee sillä aikaa kastike, sulata voi pannulla ja lisää salvian lehdet joukkoon. Halutessasi voit paistaa erikseen muutaman lehden rapeaksi koristeeksi. Sekoita pasta ja kastike, mausta suolalla ja pippurilla. Lisää parmesan valmiisiin annoksiin.