15.3.2013

Pariisi tunteella

Joskus ravintolat varataan järkisyin, tutkitaan Michelin- ja Gault millau-oppaita, vertaillaan etäisyyksiä, hintoja, hinta-laatusuhdetta ja Tripadvisoria. Tähän suohon mekin upposimme, kun mietimme tulevan Pariisin matkan ruokahuoltoa. Ja parhaimmillaan tämä on yksi matkustamisen parhaita puolia, etsiä tietoa, fiilistellä, suunnitella ja unelmoida.

Lopulta kuukausien googlaamisen, vertailun ja linkkien lähettelyn seurauksena päädyttiin seuraaviin ravintoloihin. Mutta yksikään ravintoloista ei päätynyt listalle järkisyistä.

Jodhpur Palace No tämä oli lähinnä järkivalintaa, ravintola löytyy selä Michelinoppaasta että Gault Millaulta. Intialainen gourmee-ruoka kuulostaa vaan mielenkiintoiselta.

Le Bis Täällä on kauniit lattiat. Kuka voisi vastustaa noita kauniita ruutulattioita? Ne tuovat mieleen myös viime kevään Kalifornian matkan Dinerin Mariposassa.

La Cantoche Ja viimeisimpänä, mutta ei vähäsimpänä järjen riemuvoitto. Listasta ymmärsin ainoastaan Fishburgerin, mutta kuka voi olla menemättä ravintolaan, jonka sivuilla edes mainitaan PEZ-juustokakku? No sitä minäkin.

Mutta näiden lisäksi listalle mahtuisi vielä jokunen järkivalintakin. Onko sinulla suosituksia?

Kevätaurinko <3>
PS. Pahoittelut hiljaiselosta, uusin projekti työrintamalla haittaa harrastuksia.