Toisena vinkkinä Motivaation maaliskuun iltapalarintamalla tarjoamme retroherkun tuotuna tälle vuosikymmenelle, eli pähkinäisen hedelmäsalaatin. Ainakin omassa lapsuudessa joskus varhaisella 80-luvulla hedelmäsalaatti oli mummon luona pyhäpäivien jälkkäri ja se tehtiin pääosin säilykehedelmistä ja liemeksi lorautettiin ananas- ja persikkapurkin mehut. Nyt suosin tuoreempia raaka-aineita, pähkinät tuovat rouskua, hunaja hoitaa makeutuksen ja jugurtti tuo täyteläisyyttä. Parasta tässä on, että hedelmiä voi vaihdella kaapin sisällön mukaan.
Pähkinäinen hedelmäsalaatti 2:lle
1 banaani
1 omena
1 mandariini
1 dl appelsiinimehua
Puolikas granaattiomena
Kourallinen mustikoita
Kourallinen pähkinöitä
2 iso ruokalusikallista turkkilaista jogurttia
Hunajaa
2 viikunaa
1 omena
1 mandariini
1 dl appelsiinimehua
Puolikas granaattiomena
Kourallinen mustikoita
Kourallinen pähkinöitä
2 iso ruokalusikallista turkkilaista jogurttia
Hunajaa
2 viikunaa