Huomasinpa, että tämä on sillä tavalla historiallinen postaus Hippiblogin historiassa, että tässä on ensimmäinen ei kasvisruoka-resepti.
Vuohenjuustolohi
100g luomulohta per syöjä
Vuohenjuustoa
Suolaa
Pippuria
Dijon-sinappia
Voita paistamiseen
Kuumenna uuni niin kuumaksi kuin se antaa periksi (275C°-300C°, Kaasu 7-8). Kuumenna paistinpannu ja paista lohipaloja voissa pari minuuttia molemmilta puolilta. Nosta palat uuni vuokaan. Rouhi päälle suolaa ja pippuria. Voitele jokainen lohipala ohuelti sinapilla. Nosta jokaiselle palalel siivu tai kaksi vuohenjuustoa. Laita vuoka uuniin 2-3 minuutiksi niin, että juusto hieman ruskistuu.
Haastekirjat:
Ruokasuosikit sarjasta:
Jälkiruoat
Suklaa
Italia
Wokki
Leivonta
Ole Hyvä: Kotitaloutta 7. luokalle
Farang: Modernia aasialaista
Löytöretki Intian keittiöihin
Helppo japanilainen keittiö
Ruokaa Ranskasta
Sakura - makujen kirsikka
Wagamama
The Japanese Kitchen
Basta! Italialaisen ruokakulttuurin ABC
Kevyttä hyvää
Unelmakakut
Täydellä sydämellä
Keittis (itse tehty)
Kotikokki; Pasta
Parhaat piiraat
Gourmet-ruokaa kahvinkeittimellä
Kasvisruokakeittokirja