Kiitos kaikille lukijoille, toivottavatsi pysytte mukana ensi vuonnakin!
Tässä on mielestäni vuoden kohokohdat blogirintamalla:
Ikisuosikki sipulikeitto oli ensimmäisiä ruokajuttuja blogissa |
Helmikuu oli aika leivontapainotteinen, ainoa ruokaohje oli Hipin risotto.
Maaliskuussa oltiin Aasiahengessä ja testailtiin uusia makuja. Korianteri tarttui normaaliin ruokaan mausteeksi.
Huhtikuussa kesän maut alkoivat heräämään ja ensimmäiset parsat ja mansikat eksyivät lautaselle.
Kesäsalaatti |
Toukokuu 2012
Sykähdyttävin paikka oli ehdottomasti Golden Gate San Franciscossa |
Kesäkuu 2012
Kesäkuun näköjään lomailimme blogissa, koska koko kuukaudelta on vain yksi postaus. Työrintamalla menikin lujempaa.
Mustikkapannukakkuja aamiaiseksi |
Heinäkuussa lomailtiin omassakin elämässä. Työkavereille tein pitkästä aikaa täytekakkua
Elokuussa syötiin paljon keittoja, mutta suosikiksi nousi kuitenkin tämä couscoussalaatti, jota onkin tehty useampaankin kertaan. Helppoa, muuntautumiskykyistä ja nopeaa.
Syyskuussa jatkui ennätysvuosi myös ravintoloiden rintamalla. Vierailtiin mm. kehutussa Sinnessä.
Lokakuussa meillä oli kurpitsabileet. Mahtava ajatus rakentaa koko menu yhden raaka-aineen ympärille. Ajatuksissa myös leipäjuhlat ja perunapartyt.
Marraskuussa ajatuksissa pyöri vielä lokakuun työmatkat, ensimmäinen Guatemalaan ja toinen Keski-Afrikan tasavaltaan. Molemmista on kuulunut huonoja uutisia sittemin. Guatemalassa oli suurin maanjäristys vuosikymmeniin, juuri siellä missä mekin kiersimme. Voimme vain toivoa, että ne ihmiset, jotka tapasimme ovat kunnossa. Keski-Afrikan tasavallassa kapinalliset valtaavat maata ja aseelliset konfliktit eivät ole kaukana.
Joulukuussa kokkailtiin Hipin toimesta taas risottoa, tällä kertaa taivaallista maa-artisokkarisottoa.