5.3.2012

Ihana yllätys

Vaahteran blogista löytyi mukava yllätys. Periaatteessa joskus ajattelin, ettei tällaisiin lähde ollenkaan mukaan, mutta eipä näillä turhan paljoa ole kiusattu ja oli itseasiassa kiva etsiä uusia blogeja. Kiitos Vaahteralle kauniista sanoista :)

Itse olen niin laiska kiireinen, että harvoin ehtii etiä uusia blogeja, vaan usein turvautuu vanhoihin hyväksi havaittuihin. Tai sitten uusiin blogeihin törmään etsiessäni tietoa ja kokemuksia jostain, usein matkailuun liittyvästä. Blogit on mun mielestä paljon parempia tiedonlähteitä kuin kaupunkien viralliset nettisivut.


Tarkoitus on siis nimetä viisi blogia, jossa on alle 200 rekisteröitynyttä lukijaa. Ihan ensimmäisenä on pakko mainita, ettei minulla ole havaintoakaan, mistä tiedän kuinka monta lukijaa milläkin blogilla on. Eli jos jossain kohtaa tuli vika-arvio, niin olen pahoillani. Blogisi on silti maininnan arvoinen. Tässä muutamia vanhoja, pitkään jo seuraamiani blogeja ja muutamia uusia, mahdollisia suosikkeja. Matkailusta kakkuihin, askarteluun ja sisustukseen.

  • http://abenteuer-in-berlin.blogspot.com/ Maiju Berliinissä. Ihania vinkkejä, elämänläheisiä suosituksia ja ei vähiten listalla siksi, että haaveissa on lähtö Berliiniin. Jos ei koko elämäksi niin ainakin muutamaksi kuukaudeksi.