2.8.2012

Cheesecake factory

Eihän tää siis mikään Gordon Ramsay tai Stefan Richter ole, mutta muuten luottopaikka Amerikan reissulla, jossa tuli sitten loppujen lopuksi syötyä muutamaankin otteeseen. Ei se ruoka täydellistä ollut, mutta isot (siis todella isot) ja maittavat annokset, ja sattumalta kyseisen ketjun putiikki sattui parinkin hotellimme läheisyyteen.Siis mikä? No Cheesecake factory. Cheesecake factory on halki Amerikan levittäytynyt ketju, joka on kuuluisa, mistäs muustaan kuin juustokakuistaan. Ja ne olivatkin hyviä. Koska annoskoko oli jokseenkin ruhtinaallinen, muodostui tavaksi ottaa viisistään pari palaa kakkua hotellille mukaan (ah, ihana take away-kulttuuri). Vikana iltana ahnehdittiin kolme palaa viiteen pekkaan, ja osa jäi sitten syömättä. Eli siis kakkupalankin koko oli aikamoinen.

Menusta löytyi kaikille jotain, Skinnylicious menusta löytyi vähän keveämpiä annoksia, ja muutenkin esimerkiksi valkosipulipastaan sai halutessaan lisätä katkarapuja tai kanaa. Kasvissyöjä kiittää ja tilaa ilman kumpaakaan.

Pasadenan Cheesecake factory
Tässä muistaakseni suklaajuustokakku, limejuustokakku ja red velvet juustokakku, lisäksi maistettiin ainakin lime-vadelmaa, vanillabeania (ehkä suosikki), tiramisua ja mansikkajuustokakkua.

Mutta jos satut matkalle Amerikkaan, niin ehdottomasti kannattaa piipahtaa. San franciscossa saatiin välillä jonottaa yli 45 minuuttiakin pöytää, mutta niin jonottivat kaikki muutkin. Pasadenassa päästiin taas suoraan istumaan ja ravintola oli melkein tyhjä.