11.8.2013

Aamupalapannari

Sunnuntait vaativat välillä jotain extrakivaa, tänä sunnuntaina paistoin aamiaiseksi pannaria. Kesällä lähes jokaiseen aamuun kuuluu meillä tuoreet marjat, mutta nyt jogurttiin sekoitettiin niiden lisäksi lusikallinen lemoncordia. Mustikat ja lemoncurd sopivat erityisen hyvin yhteen.

Pannarin ohjeen nappasin Suvi sur le vifilta, ja muokkasin hieman omaan makuun. Vieläkin tämä maistui vähän liikaa kananmunalta, mutta se taitaa olla makukysymys.


Pannari:

0,7 dl jauhoja
1,2 dl maitoa
2 kananmunaa
ripaus muskottipähkinää
ripaus suolaa
2 rkl voita

Kuumenna uuni 220°C. Sekoita Maito, jauhot, kananmunat, muskottipähkinä ja suola keskenään. Laita valurautapannu kuumenemaan levylle ja sulata voi pannulla. Kaada taikina pannuun ja nosta pannu kuumaan uuniin n. 15-20 minuutiksi. Tarjoa heti, pannari lässähtää helposti.