Grillattavien hodareiden väliin tein kukkokastikkeesta ja varhaiskaalista ihanan tulisen salaatin, joka osui kuin nenä päähän savutofun ja sipuliruoheen kanssa. Hippi nautti salaattinsa Helsingin makkaratehtaan chorizoiden kera. Lisukkeeksi teimme ihan perinteisen tomaatti-kurkku-basilikasalaatin, joka maustettiin sitruunalla, oliiviöljyllä ja balsamicolla. Ja tietysti vähän suolaa ja pippuria korostamaan makuja.
Sriracha-korianteri-varhaiskaalisalaatti
1 pieni varhaiskaali
1-2 kevätsipulia
pieni nippu korianteria
2 rkl turkkilaista jogurttia
1 rkl sriracha-kastiketta
tilkka sitruunamehua
suolaa
pippuria
Suikaloi kaali ja pilko sipuli. Revi korianteri joukkoon. Sekoita jogurtti, sriracha, sitruunamehu ja mausteet salaattiin. Sekoita kunnolla ja nauti sellaisenaan grilliruoan lisukkeena tai hampurilasen/hodarin kaverina.