5.10.2015

501 postausta hippeilyä ja lippuja Viini, ruoka ja hyvä elämä-messuille

Tämä on 501 postaus Kotihippi ja Leipuri -blogissa. Tai 501 postaus täällä Bloggerin puolella. Ennen tänne siirtymistä bloggailimme muutaman vuoden Wordpressin blogipohjalla, mutta helppo käytettävyys ajoi sitten Bloggeriin. Ei sillä, että vieläkään osaisin tätä juuri perustoimintoja enempää käyttää. Indiedaysin tekninen tuki lähestyi minua meilillä muutama päivä sitten, ja ymmärsin hänen viestistään ehkä joka kolmannen sanan. En ole vielä ehtinyt vastata.

Hippiblogi aloitti aikoinaan täysiverisenä leivonta- ja kakkublogina, mutta kolmisen vuotta sitten mukaan tulivat myös ruoka ja matkailu. Vai neljä? Indiedays Inspirationin jäseniä olemme olleet sen alusta alkaen, ja se tietysti toi myös ihan uusia tuulia bloggailuun. Keväällä aloitimme palstaviljelyn, joka näkyi myös täällä blogin puolella. Nyt tuntuu, että blogi elää taas jonkinlaista murrosta. Mutta siitä sitten enemmän kun suunta hahmottuu meillekin selkeäksi. Tai edes selkeämmäksi. Tai suunnaksi.

Pitäähän tietysti lähes tasanumeroita juhliakin. Arvontoja täällä ei juurikaan ole näkynyt, mutta nyt sattui niin somasti, että Messukeskus hyväksyi meidät viralliseksi Viini, ruoka ja hyvä elämä-messujen bloggaajaksi ja saimme luvan arpoa kaksi lippua messuille. Joten, jos messuilu Suomen suurimmilla ruoka-aiheisilla messuilla kiinnostaa 22.-25.10.2015 Helsingin Messukeskuksessa, huikkaa tähän alle vaikka terveisiä meille. Samalla lipulla pääsee myös Kirjamessuille. Arvomme kaksi lippua messuille kommentin jättäneiden kesken sunnuntaina 11.10.2015 klo 18:00.

Messuilla pyörimme itsekin, ja tietysti saa tulla kiskaisemaan hihasta. Ainakin aion maistaa Kalifornialaista Bearflag Dark Red Wine Blendiä, valkkareiden puolella kiinnostaa kaikki rieslingit. Lisäksi olen huomannut että pidän paljon huilupulloissa olevista valkkareista, joten ehkä maistelen niitä. Samppanja kiinnostaa myös aina. Tastingeista kiinnostaisi lakritsin ja viinin liitto, mutta se on valitettavsti meille huonoon aikaan.