15.6.2015

Piknik-eväät

Eräänä perjantaina järjestimme työporukan kanssa piknikin. Ruokaa suunniteltaessa kriteereinä oli helppous, helppo liikuteltavuus ja mahdollisimman pieni kertakäyttöastioiden tarve.

Yksi teki pinaatti-fetamuffinsseja, porukalla käärimme kolmelaisia leipiä. Yhteen sujautimme salaattia, mansikkaa, avokadoa ja fetaa, toiseen ilmakuivattua kinkkua, tomaattia, salaattia, basilikaa ja mozzarellaa. Kolmas sai inspiraation grillileivistä, ja sisälle laitoimme päärynää, rosmariinia ja brie-juustoa.

Jälkiruoaksi teimme vartaita johon tökimme pensasmustkoita, mansikoita, pienen brownien ja vaahtokarkkeja. Lisäksi vesimelonin kausi on parhaimmillaan nyt, ja sitä saa edullisimmillaan euron kilohintaan. Helppoa ja herkullista!