19.1.2011

Sushia ja banoffeeta


Kotihippi vietti taannoin nimppareita ja kokeilematon klassikko päätyi kahvipöytään. Leipuri ei niin kinuskista tai toffeesta ymmärrä, niin resepti napattiin suoraan Elämä makeaksi-blogin  Ullalta. Lähikauppa ei kuitenkaan tarjoillut kondensoitua maitoa ja aikakin oli tiukilla, keiteltiin kinuski itse. Osa sokerista korvattiin ruokokidesokerilla. Tiedä sitten johtuiko siitä, mutta homma ei toiminut laisinkaan ja tunnin keittelyn jälkeen pieni kinuskoituminen sai riittää. Kinuskin koostumus oli omituisen rakeinen, vaikka kovuusaste ja maku oli suht kohdillaan.




Ei tuosta paljon kerrottavaa jäänyt. Mutta sitten yks päivä kokeiltiin tehdä sushia ja nää kyllä näyttää kivoilta. Maulla ei taas hirveästi voi ylpeillä.