Näin:
24cm vuokaan
Pohjaan resepti esim täältä
400g parsakaalia
5 kirsikkatomaattia
50 parmesania
pieni sipuli
1 yksikyntinen valkosipuli
1 pötkö vuohenjuustoa
1 prk kermaviiliä
2 kananmunaa
suolaa
pippuria
chiliä
kourallinen cashew-pähkinöitä
Keitä parsakaalin nuput napakan kypsäksi suolatussa vedessä. Ne saavat jäädä reilusti al dente, koska kypsyvät uunissa lisää. Laita nuput kylmään veteen, jotta väri säilyy ja kypsyminen pysähtyy. Levitä pohja vuokaan ja esipaista sitä n. 10 min 200°C. Ripottele päälle puolet raastetusta parmesanista, silputtu sipuli ja valkosipuli. Halkaise tomaatit ja asettele vuokaan. Lisää parsakaalit, viipaloitu vuohenjuusto ja loput parmesanista. Ripottele chiliä päälle. Sekoita kananmunat ja kermaviili, ja mausta se suolalla ja pippurilla. Kaada vuokaan. Paista piirakkaa 200°C n. 30 min, kunnes täyte on hyytynyt ja saanut vähän väriä pintaan. Anna hieman häähtyä. Paahda pähkinät kuivalla pannulla ja ripottele päälle ennen tarjoilua.