7.8.2010

Berliinissä

Lomalla Elämänvalo laitettiin hoitoon, ja Kotihippi ja Leipuri suuntasivat helteiseen Berliiniin. Parhaimmillaan 37 asteen lämpötila pakotti ottamaan iisisti, mutta vähän tuliaisiakin eksyi laukunpohjalle.

KaDeWen suklaaosastoa ei vaan voi jättää väliin. Helle hieman rajoitti tuomisia, mutta mukaan tarttui Valrhonan Manjaria (huippuhyvää), Tomaatti-suola-suklaata (todella omituista, mutta mitä muuta olisi voinut odottaakaan), chili-appelsiiini-valkosuklaata (Ihana chili!) ja sampanja-valkosuklaata (Nää sampanjasuklaat jostain syystä aina tuottaa pettymyksen.).


Muutama muotti tietysti, Ranskan lilja, kissa ja kirkko.


Ja kynttilät tulevaan kakkuun sekä testimielellä "kerman kovettajaa", ilman liivatetta. Tätä ehdin jo testaamaan, mutta siitä sitten lisää kun hippi palailee kameroineen.


Lisäksi käytiin Hipin kanssa kääntymässä aivan ihastuttavassa Cupcakessa http://www.cupcakeberlin.de/. Täällä piti syksylläkin jo käydä, mutta silloin loppui aika kesken. Hipille suklaa-minttua ja Leipurille Porkkanaa. Berliini on ihastuttava kaupunki, ja viiden vuoden suunnitelmissa lähdetään sinne vähän pitemmäksi aikaa, kunhan keksitään mitä siellä voisi tehdä (tai kuka maksaisi).

Minttua:

Porkkanaa:

Ja vielä fiiliskuva.