...eli kaapin jämistä makeanhimoon.
8 pientä muffinssia
75g margariinia
0,75 dl sokeria
1 muna
1 ½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 ½ rkl kaakaojauhetta
½ dl maitoa
½ dl kahvia
Kourallinen kahvipapu-karamelleja
½ dl mantelirouhetta
Leikkaa puolet kahvipavuista rouheeksi ja säästä loput muffinssien keskelle. Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen. Yhdistä kuivat aineet ja rouheet ja lisää taikinaan nesteiden kanssa.
Nosta nokare taikinaa muffinssivuokaan, aseta päälle muutama kahvipapu ja peitä taikinalla. Paista 225 asteessa 12-15 min. Anna jäähtyä ja koristele.
Pehmeäksi sulaneet kahvipavut muffinssin sisällä olivat mainio osa tätä makuelämystä".