26.9.2013

Asiasta ja sen vierestä

Meinasin tehdä tavallisen Facebook-päivityksen, mutta huomasin että mulla on liikaa asiaa yhteen päivitykseen.

1) Töissä on kiire, molemmilla. Tällä viikolla olen esimerkiksi syönyt jämiä, leipää ja omenapuuroa. Ei siis mitään blogattavaa. Paitsi nyt hellalla kiehuu linssikeitto (jolla meinaan elää loppuviikon), jos se onnistuu niin saattaa olla jotain blogattavaakin.

2) Lihaton lokakuu. Mä harvoin nostan kasvissyönnistäni numeroa, mutta osallistukaa ja kokeilkaa. Se on vain kuukausi. Ja jos tekee tiukkaa, niin vähentäkää. Lihaa kerran viikossa? Päivässä? Pohjalle kannattanee katsoa eilen esitetty Food Inc. Meinaan pakottaa itseni ruudun ääreen ja katsoa sen läpi. Tiedän paljon, mutten koskaan liikaa. Ja koska itse vietän lihatonta elämää, harkitsen kuukauden vegaaniutta. Luopuisikohan Hippi kuukaudeksi makkarasta?

3) Osallistuttiin Cono Surin reseptikisaan ja bloggaus aiheesta on tuloillaan. Sillä aikaa voit kuitenkin käydä katsomassa kaikkia kisareseptejä Cono Surin sivuilla: http://conosurnordic.com/category/reseptit/
Vähän oudosti tuossa etusivulla näkyy vain neljä sattumanvaraista reseptiä, linkki on sivulle, jossa näkyy kaikki kerralla.

4) Elämänvalo on oppinut tonkimaan roskiksia. Tänään kun tulin töistä, oli lattialla erinäinen kasa vessan roskiksesta haettua kamaa, rikkinäisiä hiuslenkkejä ja topsipuikkoja pääosin. Toivottavasti tämä on yhtä ohimenevää kuin se talous-ja vessapaperinrepimisvaihe.

Muokattu : Jos jollain on hyviä vinkkejä Roomaan niin otamme mielellämme niitä vastaan; nähtävyyksiä, jäätelöä, ravintoloita ihan mitä vaan.

Aina kun katson kuvaa, jossa näkyy meidän lattia, mietin että miksei
meillä oon lautalattioita. Kaikki näyttäisi niin paljon paremmalta.