17.1.2015

Burgerilla Kolmos3ssa

Helsingin Kolmannelle Linjalle on avattu jo hyvä tovi sitten pieni ja rento ravintola Kolmon3n. Olen useasti kävellyt siitä ohi, bongannut mainintoja blogeissa ja lehdissä, mutta vasta tällä viikolla otin asiakseni tsekata paikan, samantien kahteen kertaan.


Ensin eksyimme lounaalle, pikkuisen Lemongrassin ollessa aivan ääriään myöten täynnä. Lista oli lyhyt, mutta kaikki löysivät siltä mieluista purtavaa. Burgereita ja blinejä sai myös lounaalla. Omalle laitaselle päätyi nieriää ja vihanneksia. Annos oli ehdottomasti keskivertoa reilusti parempi lounasannos, ja hintakin oli kohtuullinen kymppi. Salaatti ja leivät kuuluivat hintaan.


Perjantai-illalle järjestyi pöytä parin päivän varoitusajalla, ja päätimme työviikon burgereilla. Burgerit oli kasattu briossin päälle, pihvi maistui reilusti kyssäkaalille ja punajuurelle ja cheddar oli tarpeeksi voimakasta.  Lisäksi burgerissa oli seitania, sinappimajoneesia ja Myrttisen kurkkuja. Ja käsintehtyt ranskalaiset ja kotitekoinen ketsuppi. Burgerit maistuivat kaikille ja sijoittuvat henkilökohtaisella "paras vegeburgeri Helsingissä"-listalla hyvinkin korkealle. Suosittelen!


Myös ala carte näytti mielenkiintoiselta, mutta valtavan burgerin jälkeen ei jälkkäriä jaksanut ajatellakaan.