18.5.2013

Ravintolapäivän saldoa

Me käytiin silloin ensimmäisellä tai toisella Ravintolapäivällä, ja silloinkin vaan Hippi sai syödäkseen. Sen jälkeen kaikkina Ravintolapäivinä on olleut jotain enemmän tai vähemmän tärkeää puuhastelua ja syömiset on jääneet väliin. Nyt ryhdistäydyttiin ja kierrettiin useampikin koju.

Ensimmäisenä jonotettiin vietnamilaiseen Vietnam Specialiin, harmillisesti vegeriisirullat oli loppu heti puolen päivän jälkeen, mutta sitten maistettiin kevätkääryleitä, jotka olivatkin maukkaita ja rapeita. Lisäksi hippi söi höyrypullan, jonka sisältö jäi arvoitukseksi.


Seuraavaksi jonotettiin Epic Burgeriin.


Otettiin ateriat ja perunasalaatti oli maukasta ja samoin jäätee. Burgerikin oli oikein hyvä, Hipiltä erikoiskehut nyhtöpossusta. Multa vähän kritiikkiä siitä, että jos sämpylän välissä ei ole pihviä, niin onko se burgeri? Toki Epic täytetty leipä ei ole niin iskevä ravintolan nimi.
Ja tietysti valkoraidallinen paita ja punajuuri eivät ole paras yhdistelmä. Miksi se punajuuri osuukin aina valkoisen raidan kohdalle? Mut se on kyllä oma moka. Sottasta syötävää.


Sitten käveltiin Nepalilaisen kahvilan ohi, mutta vatsa ei enää vetänyt, samoin kävi afrikkaherkuille ja lätyille.

Viimeisenä nappasin iltapäiväkahvin seuraksi vielä valtavan mokkapalan. Se maistui aivan mokkapalalta, hyvää, mutta mun makuun saisi olla kahvisempaa. Onneksi kuitenkin kuorrutetta oli tarpeeksi ja kakku oli sopivan kostea.


Aika hyvä Ravintolapäivä. Samoin kehut Arabian katufestareille, toivottavasti tästä tulee jokavuotinen perinne.