22.8.2015

Jokaisessa korttelissa pitäisi olla oma El Rey

Varasimme ystäväni kanssa aika summa mutikassa perjantai-illaksi pöydän pieneen Punavuorelaiseen El Rayhin. Perjantai-illan tacot ja margaritat ei ole hullumpi tapa aloittaa viikonloppu. El Ray osottautui täydelliseksi. Palvelu oli ystävällistä, ruoka huippuhyvää ja talon margarita kylmä ja kaunis. Pieni ravontola oli kok oillan ääriään myöten täynnä, alkuillasta paikalla oli perheitä lapsineen ja iltaa myöten asiakaskunta vaihtui iloisiksi nuoriksi drinkkilasien kanssa.

Alkuun jaoimme guacamolen ja naksut sekä raikkaan tulisen cevichen. Pääruoaksi söimme tacoja, omalle lautaselle valkoitui omaperäinen kasvisannos, jossa oli papujen, majoneesin ja juuston lisäksi kaktusta. Jälkkäriksi jaomme vielä tuhdit churrot, joista olisi ehkä riittänyt kolmannellekin. Muutama olut ja talon margarita ja lasku oli n. 50,00€/nuppi. Varsin kohtuullinen siis.

Jokaisessa korttelissa, tai ainakin kaupunginosassa pitäisi olla oma El Ray, mutkaton, kohtuuhintainen matalan kynnyksen paikka. Harmi että asutaan ihan toisella puolella kaupunkia.