17.2.2014

Tabletti, hyvitystä ja suklaata

Ostohyvitys tarjosi meille mahdollisuutta yhteystyöhön joku aika sitten. Ensin oltiin että ei, eihän tää oo mikään mainosblogi, mutta tarkemmin mietittyämme huomasimme, että heidän nettikauppavalikoimassaan oli muutama putiikki, josta saisi niitä tuotteita, mitä olimme pitkään miettineet hankkivamme. Joten, sitten oltiin että joo, me ollaan mukana.

Ostohyvityken toimintaperiaate on simppeli. Verkkokaupat maksavat Ostohyvitykselle x summan jokaisesta heidän kauttaan tehdystä ostosta. Tämän summan Ostohyvitys jakaa itsensä ja ostajan kesken. Verkkokaupasta riippuu kuinka paljon asiakkaalle hyvitystä tilitetään.


Se, mikä meidät yllätti, oli, että verkkokauppavalikoimasta löytyi isojen vaateputiikkien lisäksi myös ruokakauppoja, matkatoimistoja, ravintoloita ja design-liikkeitä. Esimerkiksi Matkapoikien kautta saa Tallinan äkkilähtöjä noin yhdeksällä eurolla, ja jos klikkailee itsensä Ostohyvityksen kautta Matkapoikien sivuille, niin saa tästä vielä pari euroa takaisin. Ei reissaaminen paljoa edullisempaa enää voi olla.


Ostohyvityksen testaukseen saimme 100€, ja tämän sijoitimme  Samsungin Galaxy Note-tablettiin, pääosin reissuja varten. Ihan tuo satanen ei tähän riittänyt ja loput laitettiin omasta pussista. Homma toimii näin: Ensin kirjaudutaan pääsivulta joko sähköpostilla tai Facebook-tunnuksilla Ostohyvityksen sivuille. Sieltä etsitään haluttu verkkokauppa ja klikataan vihreästä linkistä kauppiaan sivuille. Tehdään ostokset ihan tavallisesti ja hieman myöhemmin Ostohyvitykseltä tulee sähköposti kertyneistä bonuksista. Muutamassa kohdassa saa olla kuitenkin tarkkana. Selaimessa ei saa olla päällä adblockia tms. lisäosaa. Lisäksi hyvitystä ei (yleensä) kerry, jos samalla kertaa käyttää jotain muita alennuskoodeja. Myös surffailu muilla sivuilla kannattaa laittaa jäihin ostotapahtuman ajaksi.


Meille bonuksia neljänsadan ostoksesta kertyi reilu neljä euroa, mutta elektroniikkakauppojen palautusprosentit olivatkin ehkä kaikkein huonompia. Jos ostaa esimerkiksi vaatteet pääosin netistä, niin Ostohyvityksen kautta saattaa kertyä mukavakin potti palautettavaa.

Miten tämä liittyy sitten ruokablogiin? No vaikka siten, että jos liityt Ostohyvitykseen meidän kampanjasivun http://www.ostohyvitys.fi/kotihippijaleipuri kautta viimeistään 31.3.2014, niin saat Fazerin suklaalevyn. Plus että uudella tabletillamme pystymme raportoimaan paremmin suoraan reissuilta. Vaikka ensi viikolla Pohjois-Kyprokselta. Vinkkejä? Anyone?