Pohjana oli erilainen suklaakakkupohja, tehtynä kolmasosamitoilla. Tästä tuli minikakku, halkaisija ehkä 14 cm.
Suklaatäyte
100g tummaa suklaata
1/2 dl kuohukermaa
1 dl ranskankermaa
ripaus tomusokeria.
Sulata suklaa, vaahdota kerma. Sekoita ranskankerma, kermavaahto ja sokeri, lisää suklaa tähän ja kippaa vuokaan.
Anna hyytyä muutama tunti.
Boysenmarjatäyte
1,5 dl boysenmarjoja
100 g tuorejuustoa
1/2 dl kermaa
2 liivatetta
tomusokeria maun mukaan.
Laita liivatelehdet likoamaan. Vaahdota kerma, lisää siihen tuorejuusto ja marjat. Kuumenna tilkka marjamehua/vettä, sulata liivatteet siihen, ja lisää liivate täytteeseen. Kippaa suklaatäytteet päälle ja tasoita. Anna hyytyä seuraavaan päivään.
Possut ja kuusi sokerimassaa.